Res till Thailand – Billiga hotell och flyg

Thailand är ett av svenskarnas absoluta favoritresmål och verkar inte hålla på att förlora sin popularitet, snarare tvärtom! Varje år är det tusentals svenskar som reser till Thailand för att semestra i en eller flera veckor.

Att hitta billiga flyg och hotell till Thailand är inte svårt. Från Stockholm så kan man flyga direkt till Bangkok varifrån det är lätt att ta sig vidare till resten av Thailand med buss eller flyg. Om man inte hittar något passande flyg till Thailand direkt ifrån Sverige så kan man även flyga med något annat flygbolag och mellanlandning i ett eller flera andra länder. Bland annat Finnair, British Airways och Turkish Airways är några flygbolag som har bra flygförbindelser till Thailand. En enkel resa till Thailand kostar från cirka 4000 kronor och uppåt beroende på vilket flygbolag man reser med och när man reser.

Högsäsongen i Thailand infaller mellan november och februari då det är minst risk för tropiska regn, och då går det även att hitta billiga flyg och hotell till Thailand med charterbolag från ett flertal städer i Sverige. Det är dock fullt möjligt att hitta billiga flyg och hotell till Thailand året om. Det är speciellt billigt att bo på hotell i Thailand jämfört med Sverige och man kan hitta allt från billiga budgethotell till lyxiga femstjärniga anläggningar.

Om du vill hitta billiga flygbiljetter till Bangkok eller andra delar av Thailand så rekommenderas www.flygtill.com.

Comments are closed.

Search
Advertisement
Categories
Links: