Flygresor allmänna tips

När du reser på semester kommer du antagligen att resa med flygplan. Flyget är det absolut snabbaste sättet att ta sig mellan två destinationer och flera tusen flygningar sker dagligen över Europa och världen. Idag är det väldigt lätt att boka sin flygresa också, eftersom de allra flesta har dator med internet. På internet finns en uppsjö av resor att köpa och det finns bra transporter till och från de flesta flygplatser också.

Tips på hur man bokar billiga flygresor kan du hitta på Billiga Flygbiljetter.nu
 
Flygrädsla
Att flyga flygplan är ett av de säkraste sättet att resa på, men ändå är, enligt Luftfartsverket, en av fem svenskar rädda för att resa med flygplan. De flesta som kallar sig själva för flygrädda känner ett starkt obehag av att veta om det faktum att flygplanet befinner sig flera tusen meter över markytan.

Andra tycker att det är obehagligt när flygplanet åker igenom luftgropar så det guppar ombord på planet. Detta är i princip aldrig någon fara, utan det bara känns läskigt och piloten har nästan alltid kontroll över flygplanet. Om du är flygrädd finns hjälp för dig att få. På de flesta flygbolags hemsidor finns en flik för dig som är flygrädd med lite råd och tips på var du ska vända dig om du är flygrädd.

Comments are closed.

Search
Advertisement
Categories
Links: